Pääsiäisen täytetyt munanpuolikkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pääsiäisen täytetyt munanpuolikkaat

Pääsiäisen täytetyt munanpuolikkaat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Appelsiinimehua
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Sinappia
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Currya

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa munat pituussuunnassa halki. Poista keltuaiset ja siirrä valkuaiset syrjään.

Hienonna keltuaiset haarukalla kulhossa tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hienonnetut keltuaiset vaahtoon. Lisää appelsiinimehu ja mausta. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Leikkaa valkuaisista pieni kanta pois niin, että ne pysyvät pystyssä. Pursota tai lusikoi valkuaiskuppeihin tahnaa. Siirrä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 4.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.