Pähkinä-suklaamokkapalat
Ainekset
Kuorrutus
Pinnalle
Valmistus
Sulata margariini kattilassa ja paloittele joukkoon suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi kuivat aineet munavaahtoon. Lisää hasselpähkinärouhe, suklaa-rasvaseos ja maito. Kääntele tasaiseksi taikinaksi.
Taittele leivinpaperiarkin reunat ja kiinnitä kulmat pystyyn cocktailtikuilla tai nuppineuloilla vuokamaiseksi. Nosta uunipellille. Valuta taikina tasaisesti paperivuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Nosta pohja jäähtymään 5 minuutiksi.
Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä seos hieman jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle pähkinäseos. Anna jäähtyä ennen leikkaamista paloiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
213
890
8,5 g
2,6 g
30,6 g
22,8 g
0,8 g
2,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 tl Leivinjauhetta,
2 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli