Pähkinäiset pikkuleivät

Nappaa talteen!
| 100 g | pehmeää margariinia |
| 2 dl | fariini- tai ruokosokeria |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 dl | kaurahiutaleita |
| 200 g | pähkinäsuklaata |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa margariini ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon suola ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos vähitellen taikinaan. Lisää myös kaurahiutaleet ja viimeisenä karkeaksi rouhittu suklaa. Nostele taikinasta nokareita leivinpaperille. Taikinasta tulee 3 pellillistä. Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
Pähkinäiset pikkuleivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | pehmeää margariinia |
| 2 dl | fariini- tai ruokosokeria |
| 1 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 dl | kaurahiutaleita |
| 200 g | pähkinäsuklaata |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa margariini ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon suola ja leivinjauhe. Sekoita jauhoseos vähitellen taikinaan. Lisää myös kaurahiutaleet ja viimeisenä karkeaksi rouhittu suklaa. Nostele taikinasta nokareita leivinpaperille. Taikinasta tulee 3 pellillistä. Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























