Pähkinäiset suikalewrapit

Nappaa talteen!
| 8 kpl | valmiita vehnätortilloja |
| Täyte: | |
|---|---|
| 300 g | kalkkuna-, possun- tai naudanlihasuikaleita |
| öljyä paistamiseen | |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | iso porkkana |
| puolet pienestä parsakaalista | |
| 70 g | suola- tai cashewpähkinöitä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 dl | valmiiksi maustettua ranskankermaa oma mieltymyksen mukaan |
- 1.
Pane lihasuikaleet ja marinadi muovipussiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin ½: tunnista tuntiin. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana sekä parsakaali. Kuumenna pannu ja lämmitä tortilloja molemmin puolin kuumalla, kuivalla pannulla. Peitä tortillat foliolla ja pidä ne lämpiminä.Paista valutetut lihasuikaleet pannulla kypsiksi. Nosta lihat sivuun ja paista sipulilohkot, porkkanasuikaleet ja parsakaalipalat pannulla puolipehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kasvikset lihojen viereen ja pidä lämpiminä. Paahda pähkinät nopeasti pannulla ja täytä tortillat lihalla, kasviksilla ja pähkinöillä. Nosta jokaisen tortillan päälle vielä ruokalusikallinen maustettua ranskankermaa. Voit taitella tortillat wrapeiksi eli pieniksi nyyteiksi tai syödä ne rullattuina.
Pähkinäiset suikalewrapit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | valmiita vehnätortilloja |
Täyte: | |
| 300 g | kalkkuna-, possun- tai naudanlihasuikaleita |
| öljyä paistamiseen | |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | iso porkkana |
| puolet pienestä parsakaalista | |
| 70 g | suola- tai cashewpähkinöitä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 dl | valmiiksi maustettua ranskankermaa oma mieltymyksen mukaan |
Valmistus
- 1
Pane lihasuikaleet ja marinadi muovipussiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin ½: tunnista tuntiin. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana sekä parsakaali. Kuumenna pannu ja lämmitä tortilloja molemmin puolin kuumalla, kuivalla pannulla. Peitä tortillat foliolla ja pidä ne lämpiminä.Paista valutetut lihasuikaleet pannulla kypsiksi. Nosta lihat sivuun ja paista sipulilohkot, porkkanasuikaleet ja parsakaalipalat pannulla puolipehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kasvikset lihojen viereen ja pidä lämpiminä. Paahda pähkinät nopeasti pannulla ja täytä tortillat lihalla, kasviksilla ja pähkinöillä. Nosta jokaisen tortillan päälle vielä ruokalusikallinen maustettua ranskankermaa. Voit taitella tortillat wrapeiksi eli pieniksi nyyteiksi tai syödä ne rullattuina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












