Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäiset suikalewrapit

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Valmiita vehnätortilloja

Täyte:

300 g
Kalkkuna-, possun- tai naudanlihasuikaleita
Öljyä paistamiseen
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Iso porkkana
Puolet pienestä parsakaalista
70 g
Suola- tai cashewpähkinöitä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Valmiiksi maustettua ranskankermaa oma mieltymyksen mukaan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane lihasuikaleet ja marinadi muovipussiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin ½: tunnista tuntiin. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana sekä parsakaali. Kuumenna pannu ja lämmitä tortilloja molemmin puolin kuumalla, kuivalla pannulla. Peitä tortillat foliolla ja pidä ne lämpiminä.Paista valutetut lihasuikaleet pannulla kypsiksi. Nosta lihat sivuun ja paista sipulilohkot, porkkanasuikaleet ja parsakaalipalat pannulla puolipehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kasvikset lihojen viereen ja pidä lämpiminä. Paahda pähkinät nopeasti pannulla ja täytä tortillat lihalla, kasviksilla ja pähkinöillä. Nosta jokaisen tortillan päälle vielä ruokalusikallinen maustettua ranskankermaa. Voit taitella tortillat wrapeiksi eli pieniksi nyyteiksi tai syödä ne rullattuina.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.