Pähkinäiset suikalewrapit

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
8 kplvalmiita vehnätortilloja

Täyte:

300 gkalkkuna-, possun- tai naudanlihasuikaleita
öljyä paistamiseen
1 kplsipuli
1 kpliso porkkana
puolet pienestä parsakaalista
70 gsuola- tai cashewpähkinöitä
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 dlvalmiiksi maustettua ranskankermaa oma mieltymyksen mukaan

Valmistus

  1. 1

    Pane lihasuikaleet ja marinadi muovipussiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin ½: tunnista tuntiin. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana sekä parsakaali. Kuumenna pannu ja lämmitä tortilloja molemmin puolin kuumalla, kuivalla pannulla. Peitä tortillat foliolla ja pidä ne lämpiminä.Paista valutetut lihasuikaleet pannulla kypsiksi. Nosta lihat sivuun ja paista sipulilohkot, porkkanasuikaleet ja parsakaalipalat pannulla puolipehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kasvikset lihojen viereen ja pidä lämpiminä. Paahda pähkinät nopeasti pannulla ja täytä tortillat lihalla, kasviksilla ja pähkinöillä. Nosta jokaisen tortillan päälle vielä ruokalusikallinen maustettua ranskankermaa. Voit taitella tortillat wrapeiksi eli pieniksi nyyteiksi tai syödä ne rullattuina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Georg Laurin
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025