Pähkinälastut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinälastut

timer-icon15 min
Fork and knife
40 Kappaletta
Fork and knife
40 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Hasselpähkinöitä
1 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
50 g
Sulatettua margariinia

pinnalle:

Pähkinänpuolikkaita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jauha pähkinät tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sokeri, muna ja jäähtynyt rasva. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane leivinpaperoidulle pellille. Pane jokaisen keskelle halkaistu pähkinä. Paista 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.