Pähkinälastut

Arvostele resepti
40 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
100 ghasselpähkinöitä
1 dlsokeria
1 kplkananmuna
50 gsulatettua margariinia

Pinnalle:

pähkinänpuolikkaita

Valmistus

  1. 1

    Jauha pähkinät tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sokeri, muna ja jäähtynyt rasva. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane leivinpaperoidulle pellille. Pane jokaisen keskelle halkaistu pähkinä. Paista 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä