Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paistettu sei sopii erinomaisesti katkarapukastikkeen kera.

Ainekset

400 g
Pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 tl
Suolaa
3/10 tl
Valkopippuria
2 rkl
Silputtua tuoretta tilliä

Kastike :

180 g
Pakastekatkarapuja
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 dl
Vahvaa kalalientä
1 - 2 dl
Kevytkermaa
Ripaus karria
Ripaus pippuria
1 rkl
Maissijauhoa
Koristeluun:
Tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

2

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa.

2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Ripaus karria
3

Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

2 dl
Vahvaa kalalientä
1 - 2 dl
Kevytkermaa
1 rkl
Maissijauhoa
Ripaus pippuria
Tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna
180 g
Pakastekatkarapuja
Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.