Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta - Yhteishyvä

Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 tl
Suolaa
3/10 tl
Valkopippuria
2 rkl
Silputtua tuoretta tilliä

KASTIKE :

180 g
Pakastekatkarapuja
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 dl
Vahvaa kalalientä
1 - 2 dl
Kevytkermaa
Ripaus karria
Ripaus pippuria
1 rkl
Maissijauhoa
Koristeluun:
Tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna

Näin teet

1

Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa