Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta
15 min

Nappaa talteen!
Paistettu sei sopii erinomaisesti katkarapukastikkeen kera.
| 400 g | pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 3/10 tl | valkopippuria |
| 2 rkl | silputtua tuoretta tilliä |
| Kastike : | |
|---|---|
| 180 g | pakastekatkarapuja |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 dl | vahvaa kalalientä |
| 1 - 2 dl | kevytkermaa |
| ripaus karria | |
| ripaus pippuria | |
| 1 rkl | maissijauhoa |
| koristeluun: | |
| tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna | |
- 1.
Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
- 2.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa.
- 3.
Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta
Paistettu sei sopii erinomaisesti katkarapukastikkeen kera.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1/2 tl | suolaa |
| 3/10 tl | valkopippuria |
| 2 rkl | silputtua tuoretta tilliä |
Kastike : | |
| 180 g | pakastekatkarapuja |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 dl | vahvaa kalalientä |
| 1 - 2 dl | kevytkermaa |
| ripaus karria | |
| ripaus pippuria | |
| 1 rkl | maissijauhoa |
| koristeluun: | |
| tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna | |
Valmistus
- 1
Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
- 2
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa.
Määrä Ainesosa 2 kpl sipulia 1 kpl valkosipulinkynsi ripaus karria - 3
Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Määrä Ainesosa 2 dl vahvaa kalalientä 1 - 2 dl kevytkermaa 1 rkl maissijauhoa ripaus pippuria tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna 180 g pakastekatkarapuja
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












