Palsternakkarieskat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Palsternakkarieskat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 1/2 dl
Maitoa
3/10 kpl
Hiivaa
3 dl
Palsternakkaraastetta
1 rkl
Siirappia
1 tl
Suolaa
1/2 dl
Öljyä
2 dl
Suuria kaurahiutaleita
5 - 6 dl
Hiivaleipäjauhoja (tai vehnäjauhoja)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja leivo tangoksi. Jaa tanko 12 palaan. Taputtele palat pyöreiksi litteiksi rieskoiksi (halkaisija 8-9 cm).Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa 20-30 minuuttia. Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa tuoreina.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15 - 20 min.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.