Palsternakkarieskat

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 1/2 dlmaitoa
3/10 kplhiivaa
3 dlpalsternakkaraastetta
1 rklsiirappia
1 tlsuolaa
1/2 dlöljyä
2 dlsuuria kaurahiutaleita
5 - 6 dlhiivaleipäjauhoja (tai vehnäjauhoja)

Valmistus

  1. 1

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja leivo tangoksi. Jaa tanko 12 palaan. Taputtele palat pyöreiksi litteiksi rieskoiksi (halkaisija 8-9 cm).Pane rieskat leivinpaperilla peitetylle pellille. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa 20-30 minuuttia. Paista rieskoja 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa tuoreina.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15 - 20 min.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä