Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pannupihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
(200 g) kermaviiliä
3 rkl
Korppujauhoja
1 rkl
Jauhelihamaustetta
3 rkl
Korppujauhoja kuorruttamiseen
1 rkl
Margariinia ja öljyä paistamiseen

Ruskea kermakastike

1 rkl
Margariinia
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Lihalientä
2 dl
Kermaa
1 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kermaviili, korppujauhot ja jauhelihamauste. Anna turvota muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauheliha. Muotoile massasta neljä suurta pihviä. Kääntele pihvit korppujauhoissa. Paista miedolla lämmöllä pannulla rasva-öljyseoksessa kypsiksi. Sulata kasarissa margariini ja sekoita joukkoon jauhot. Anna saostua hetken. Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja soijakastike ja keitä kastiketta 2–3 minuuttia. Kaada kastike pihvien päälle. Tarjoile perunasoseen ja vihannesten kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.