Paprikainen salaatinkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paprikainen salaatinkastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Punainen paprika
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Ketsuppia
3 rkl
Sinappia
3 rkl
Sokeria
3 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Kuivattua basilikaa
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista paprikasta kanta ja siemenet ja leikkaa muutamaan osaan. Kuori ja paloittele sipulit. Soseuta kaikki vihannekset monitoimikoneessa. Lisää mausteet ja kaada öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Kastike säilyy kylmässä noin viikon. Sopii niin salaatin, lihan, broilerin kuin kalankin kanssa tarjottavaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.