Papu-pekonisalaatti ja sinappivinegretti - Yhteishyvä

Papu-pekonisalaatti ja sinappivinegretti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(140-170 g) pekonia
200 g
Vihreitä pakastepapuja
4 kpl
Kananmunaa
4 kpl
Leipää
1 kpl
Ruukku jää- tai roomansalaattia

SINAPPIVINEGRETTI

1 rkl
Sinappia
1 1/2 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sokeria
3/4 dl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sekoita vinegretin ainekset pullossa. Paista pekoni omassa rasvassaan pannulla rapeaksi. Valuta talouspaperilla vuoratulla lautasella. Keitä pavut kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 5 minuuttia. Valuta pavut. Paista pannussa kananmunat, tarvittaessa kahdessa erässä. Paista munia, kunnes pohja saa kauniin värin ja keltuainen hyytyy mutta jää löysäksi. Paahda munien jälkeen leipäviipaleet. Huuhtele salaatti. Annostele lautaselle salaattia, papuja, kananmunaa, pekonia ja leipää. Ravistele vinegretti ja valuta se salaatille.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia13 g53 g
Rasvaa27 g106 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1595 6378
Energiaa kcal381 1524

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja22 g87 g
Proteiinia13 g53 g
Rasvaa27 g106 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj1595 6378
Energiaa kcal381 1524

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.