Sekoita vinegretin ainekset pullossa. Paista pekoni omassa rasvassaan pannulla rapeaksi. Valuta talouspaperilla vuoratulla lautasella. Keitä pavut kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 5 minuuttia. Valuta pavut. Paista pannussa kananmunat, tarvittaessa kahdessa erässä. Paista munia, kunnes pohja saa kauniin värin ja keltuainen hyytyy mutta jää löysäksi. Paahda munien jälkeen leipäviipaleet. Huuhtele salaatti. Annostele lautaselle salaattia, papuja, kananmunaa, pekonia ja leipää. Ravistele vinegretti ja valuta se salaatille.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1595
381
26,5 g
4,5 g
21,8 g
3,5 g
2,3 g
13,3 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli