Pashaa hedelmäkeiton kera

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) maitorahkaa
1 kplkeltuainen
2 dlsokeria
2 tlvaniljasokeria
2 dlsulatettua voita
1 dlkuohukermaa
1/2 kplsitruunan mehu
2 rklrusinoita
2 rklmantelirouhetta

Lisäksi

1 lappelsiini-mangokeittoa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kaikki pashan ainekset vatkaimella tasaiseksi massaksi. Nosta seos sideharsolla vuorattuun siivilään tai kahdella revityllä suodatinpussilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Anna valua vuorokauden kylmässä. Nosta seoksesta kekoja tarjoilukulhoon ja tarjoile viileän hedelmäkeiton kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025