Pashaa hedelmäkeiton kera | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pashaa ja hedelmäkeittoa

Pashaa hedelmäkeiton kera

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
1 kpl
Keltuainen
2 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Sulatettua voita
1 dl
Kuohukermaa
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 rkl
Rusinoita
2 rkl
Mantelirouhetta

lisäksi

1 l
Appelsiini-mangokeittoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kaikki pashan ainekset vatkaimella tasaiseksi massaksi. Nosta seos sideharsolla vuorattuun siivilään tai kahdella revityllä suodatinpussilla vuorattuun kahvisuodattimeen. Anna valua vuorokauden kylmässä. Nosta seoksesta kekoja tarjoilukulhoon ja tarjoile viileän hedelmäkeiton kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.