Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Raasta sitruunoiden kuoret ja purista kahden sitruunan mehu. Leikkaa juuriselleri ja porkkana hienoksi silpuksi.
Kuullota sitruunaraaste, juuriselleri ja porkkana nokareessa voita, älä ruskista. Lisää sitruunanmehu ja anna sen haihtua, ennen kuin lisäät mascarponejuuston.
Sekoita ja nosta sivuun odottamaan pastan kypsymistä.
Leikkaa lohisiivut suikaleiksi. Lisää valutettu pasta sitruunakastikkeen joukkoon, sekoita ja mausta runsaalla määrällä vastajauhettua mustapippuria. Lisää joukkoon tarvittaessa pastan keitinvettä.
Lisää lopuksi lohi sekä sitruunaoliivit pastan joukkoon ja ripottele pinnalle vihersilppua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.