Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pastaa sitruunaisen savulohikastikeen kera

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
pastaa
3 kpl
sitruunan raastettu kuori
2 rkl
juurisellerisilppua
2 rkl
porkkanasilppua
2 kpl
sitruunan mehu
1 kpl
prk mascarponejuustoa
200 g
kylmäsavulohta
2 rkl
pieniä sitruunaoliiveja
nokare voita
runsaasti silputtua basilikaa
varhaissipulin vihreää vartta
vastajauhettua mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

2

Raasta sitruunoiden kuoret ja purista kahden sitruunan mehu. Leikkaa juuriselleri ja porkkana hienoksi silpuksi.

3

Kuullota sitruunaraaste, juuriselleri ja porkkana nokareessa voita, älä ruskista. Lisää sitruunanmehu ja anna sen haihtua, ennen kuin lisäät mascarponejuuston.

4

Sekoita ja nosta sivuun odottamaan pastan kypsymistä.

5

Leikkaa lohisiivut suikaleiksi. Lisää valutettu pasta sitruunakastikkeen joukkoon, sekoita ja mausta runsaalla määrällä vastajauhettua mustapippuria. Lisää joukkoon tarvittaessa pastan keitinvettä.

6

Lisää lopuksi lohi sekä sitruunaoliivit pastan joukkoon ja ripottele pinnalle vihersilppua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.