Pehmeät porkkana-pikkuleivät - Yhteishyvä

Pehmeät porkkana-pikkuleivät

???
Kappaleita
30
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Porkkanaa raasteena
100 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Kanelia
1/2 tl
Inkivääriä
1 dl
Maitoa

Näin teet

1

Raasta pestyt ja kuoritut porkkanat. Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita joukkoon porkkanaraaste. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, kaneli ja inkivääri. Lisää jauhoseos vaahtoon maidon kanssa, ja sekoita tasaiseksi. Nosta lusikalla pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä riittävästi tilaa, etteivät pikkuleivät tartu toisiinsa kiinni. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes reunat ovat kullanruskeat. Jäähdytä.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa