Pehmeät porkkana-pikkuleivät

Arvostele resepti
30 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 dlporkkanaa raasteena
100 gmargariinia
2 dlsokeria
1 kplkananmuna
3 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
2 tlkanelia
1/2 tlinkivääriä
1 dlmaitoa

Valmistus

  1. 1

    Raasta pestyt ja kuoritut porkkanat. Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita joukkoon porkkanaraaste. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, kaneli ja inkivääri. Lisää jauhoseos vaahtoon maidon kanssa, ja sekoita tasaiseksi. Nosta lusikalla pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä riittävästi tilaa, etteivät pikkuleivät tartu toisiinsa kiinni. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes reunat ovat kullanruskeat. Jäähdytä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä