Pehmeät porkkana-pikkuleivät

Nappaa talteen!
| 2 dl | porkkanaa raasteena |
| 100 g | margariinia |
| 2 dl | sokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 3 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | kanelia |
| 1/2 tl | inkivääriä |
| 1 dl | maitoa |
- 1.
Raasta pestyt ja kuoritut porkkanat. Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita joukkoon porkkanaraaste. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, kaneli ja inkivääri. Lisää jauhoseos vaahtoon maidon kanssa, ja sekoita tasaiseksi. Nosta lusikalla pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä riittävästi tilaa, etteivät pikkuleivät tartu toisiinsa kiinni. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes reunat ovat kullanruskeat. Jäähdytä.
Pehmeät porkkana-pikkuleivät
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | porkkanaa raasteena |
| 100 g | margariinia |
| 2 dl | sokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 3 1/2 dl | vehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 2 tl | kanelia |
| 1/2 tl | inkivääriä |
| 1 dl | maitoa |
Valmistus
- 1
Raasta pestyt ja kuoritut porkkanat. Vaahdota margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita joukkoon porkkanaraaste. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, kaneli ja inkivääri. Lisää jauhoseos vaahtoon maidon kanssa, ja sekoita tasaiseksi. Nosta lusikalla pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä riittävästi tilaa, etteivät pikkuleivät tartu toisiinsa kiinni. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes reunat ovat kullanruskeat. Jäähdytä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























