Pekoni-briejuustoburgerit | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pekoni-briejuustoburgerit

Pekoni-briejuustoburgerit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämä mehevä hampurilainen kätkee sisäänsä rapeaa pekonia, täyteläistä briejuustoa ja mehevän burgeripihvin. Viimeistele hampurilainen pikkelöidyllä punasipulilla.

Ainekset

200 g
briejuustoa
170 g
(1 pkt) pekonia
4 kpl
burgeripihviä
1 kpl
pihvitomaatti
4 kpl
hampurilaissämpylää
4 rkl
jalapeno-valkosipulimajoneesia
4 rkl
ketsuppia
4
salaatinlehteä

pikkelöity punasipuli

1 kpl
punasipuli
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 rkl
valkoviinietikkaa

Näin teet

1

Valmista pikkelöity punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille suolaa, sokeria ja etikkaa. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.

1 kpl
punasipuli
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
2

Viipaloi brie. Paista pekonit ja pihvit grillissä tai pannulla. Viipaloi tomaatit.

200 g
briejuustoa
170 g
(1 pkt) pekonia
1 kpl
pihvitomaatti
3

Paahda sämpylöihin rapea pinta pannulla öljyssä.

4 kpl
hampurilaissämpylää
4

Valuta punasipuliviipaleet. Kokoa hampurilaiset. Sivele majoneesia sämpylöiden pohjapuoliin ja ketsuppia kansiin. Nosta pohjille salaatti, pihvit, brie, pekoni ja tomaatti. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla. Nosta kannet päälle.

4 rkl
ketsuppia
4
salaatinlehteä
4 rkl
jalapeno-valkosipulimajoneesia
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.5.2019
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2691

643

47,3 g

20,0 g

21,0 g

7,5 g

2,0 g

32,0 g

3,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli