Yhteistyössä: Food Market Herkku

30 min

Nappaa talteen!
Tämä mehevä hampurilainen kätkee sisäänsä rapeaa pekonia, täyteläistä briejuustoa ja mehevän burgeripihvin. Viimeistele hampurilainen pikkelöidyllä punasipulilla.
| 200 g | briejuustoa |
| 170 g | (1 pkt) pekonia |
| 4 kpl | burgeripihviä |
| 1 kpl | pihvitomaatti |
| 4 kpl | hampurilaissämpylää |
| 4 rkl | jalapeno-valkosipulimajoneesia |
| 4 rkl | ketsuppia |
| 4 | salaatinlehteä |
| Pikkelöity punasipuli | |
|---|---|
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
Valmista pikkelöity punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille suolaa, sokeria ja etikkaa. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.
Viipaloi brie. Paista pekonit ja pihvit grillissä tai pannulla. Viipaloi tomaatit.
Paahda sämpylöihin rapea pinta pannulla öljyssä.
Valuta punasipuliviipaleet. Kokoa hampurilaiset. Sivele majoneesia sämpylöiden pohjapuoliin ja ketsuppia kansiin. Nosta pohjille salaatti, pihvit, brie, pekoni ja tomaatti. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla. Nosta kannet päälle.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

Tämä mehevä hampurilainen kätkee sisäänsä rapeaa pekonia, täyteläistä briejuustoa ja mehevän burgeripihvin. Viimeistele hampurilainen pikkelöidyllä punasipulilla.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | briejuustoa |
| 170 g | (1 pkt) pekonia |
| 4 kpl | burgeripihviä |
| 1 kpl | pihvitomaatti |
| 4 kpl | hampurilaissämpylää |
| 4 rkl | jalapeno-valkosipulimajoneesia |
| 4 rkl | ketsuppia |
| 4 | salaatinlehteä |
Pikkelöity punasipuli | |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
Valmista pikkelöity punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille suolaa, sokeria ja etikkaa. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 tl | sokeria |
| 1 tl | suolaa |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
Viipaloi brie. Paista pekonit ja pihvit grillissä tai pannulla. Viipaloi tomaatit.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | briejuustoa |
| 170 g | (1 pkt) pekonia |
| 1 kpl | pihvitomaatti |
Paahda sämpylöihin rapea pinta pannulla öljyssä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | hampurilaissämpylää |
Valuta punasipuliviipaleet. Kokoa hampurilaiset. Sivele majoneesia sämpylöiden pohjapuoliin ja ketsuppia kansiin. Nosta pohjille salaatti, pihvit, brie, pekoni ja tomaatti. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla. Nosta kannet päälle.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 rkl | ketsuppia |
| 4 | salaatinlehteä |
| 4 rkl | jalapeno-valkosipulimajoneesia |
643
Energiaa kcal
2691
Energiaa kj
47,3 g
Rasvaa
20,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
21,0 g
Hiilihydraatteja
7,5 g
Sokereita
2,0 g
Kuituja
32,0 g
Proteiinia
3,1 g
Suolaa
643
Energiaa kcal
2691
Energiaa kj
47,3 g
Rasvaa
20,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
21,0 g
Hiilihydraatteja
7,5 g
Sokereita
2,0 g
Kuituja
32,0 g
Proteiinia
3,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli