Pekoni-briejuustoburgerit
Pekoni-briejuustoburgerit
Yhteistyössä

Pekoni-briejuustoburgerit

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Tämä mehevä hampurilainen kätkee sisäänsä rapeaa pekonia, täyteläistä briejuustoa ja mehevän burgeripihvin. Viimeistele hampurilainen pikkelöidyllä punasipulilla.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gbriejuustoa
170 g(1 pkt) pekonia
4 kplburgeripihviä
1 kplpihvitomaatti
4 kplhampurilaissämpylää
4 rkljalapeno-valkosipulimajoneesia
4 rklketsuppia
4 salaatinlehteä

Pikkelöity punasipuli

1 kplpunasipuli
1 tlsuolaa
1 tlsokeria
2 rklvalkoviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista pikkelöity punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille suolaa, sokeria ja etikkaa. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.

    MääräAinesosa
    1 kplpunasipuli
    1 tlsokeria
    1 tlsuolaa
    2 rklvalkoviinietikkaa
  2. 2

    Viipaloi brie. Paista pekonit ja pihvit grillissä tai pannulla. Viipaloi tomaatit.

    MääräAinesosa
    200 gbriejuustoa
    170 g(1 pkt) pekonia
    1 kplpihvitomaatti
  3. 3

    Paahda sämpylöihin rapea pinta pannulla öljyssä.

    MääräAinesosa
    4 kplhampurilaissämpylää
  4. 4

    Valuta punasipuliviipaleet. Kokoa hampurilaiset. Sivele majoneesia sämpylöiden pohjapuoliin ja ketsuppia kansiin. Nosta pohjille salaatti, pihvit, brie, pekoni ja tomaatti. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla. Nosta kannet päälle.

    MääräAinesosa
    4 rklketsuppia
    4 salaatinlehteä
    4 rkljalapeno-valkosipulimajoneesia

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
5.5.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä