Perhosleike naudanfileesta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perhosleike naudanfileesta

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Naudan ulkofileepihviä, paksuudeltaan noin 3 cm
1 rkl
Voita paistamiseen

maustamiseen:

Mustapippurirouhetta
Pinnalle arominappi tai nokare kevytlevitettä, joka on maustettu valkosipulilla ja tuoreella yrttisilpulla

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa pihvit poikkisyin ulkofileestä ja lämmitä huoneenlämpöisiksi.Leikkaa kumpaankin pihviin keskelle lähes pohjaan asti viilto, jolloin pihvi aukeaa aivan kuin kirjan kannet. Jos pihvin reunassa on vahvoja kalvoja, leikkaa nekin poikki, ettei pihvi käpristy paistettaessa.Nuiji pihvit kevyesti muovin läpi haluamaasi paksuuteen ja paista kuumalla pannulla voissa nopeasti molemmin puolin.Mausta pihvit kypsinä ja nosta pinnalle aromivoinappi tai maustettu nokare kevytlevitettä. Tarjoa reilun pihvin kanssa vaikkapa keitettyä riisiä ja kuumennettua maissia sekä salaattia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.