Perinteinen silakkalaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perinteinen silakkalaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Silakkalaatikon maun viimeistelee pinnalle laitettava pekoni, joka tuo uutta makua arkiruokaan.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Perunoita
1 kpl
Sipuli
300 g
Silakkafileitä
3 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
10 kpl
Maustepippuria tai 0.25 tl jauhettua maustepippuria

päälle

Pekonia
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat. Paloittele silakkafileet ja pekoni. Voitele uunivuoka. Asettele vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silakkaa ja pekonia. Jätä päällimmäiseksi kerros perunaviipaleita ja pekonia ja ripottele päälle korppujauhoja. Sekoita maitoon vehnäjauhot, suola ja maustepippuri. Kypsennä 175 asteessa noin tunti..

Resepti:
Minna Saarni 0905
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.