Persikka-kookosjäädyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Persikka-kookosjäädyke

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Keltuaista
1 1/2 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(410 g/230 g) säilykepersikanpuolikkaita mehussa
200 g
Maitorahkaa
1 dl
Kookoshiutaleita

koristeluun:

Hedelmiä, kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma erikseen vaahdoksi. Valuta persikat mehusta ja kuutioi pieniksi. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Vuoraa pitkulainen leipä- tai jäädykevuoka muovikelmulla ja kaada jäädykemassa vuokaan. Peitä foliolla. Pakasta seuraavaan päivään. Ota huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele kookoshiutaleilla ja hedelmillä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.