Persikka-kookosjäädyke - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikka-kookosjäädyke

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Keltuaista
1 1/2 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(410 g/230 g) säilykepersikanpuolikkaita mehussa
200 g
Maitorahkaa
1 dl
Kookoshiutaleita

KORISTELUUN:

Hedelmiä, kookoshiutaleita

Näin teet

1

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma erikseen vaahdoksi. Valuta persikat mehusta ja kuutioi pieniksi. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Vuoraa pitkulainen leipä- tai jäädykevuoka muovikelmulla ja kaada jäädykemassa vuokaan. Peitä foliolla. Pakasta seuraavaan päivään. Ota huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele kookoshiutaleilla ja hedelmillä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
Muokattu: 15.5.2019