Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikka-kookosjäädyke

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Keltuaista
1 1/2 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(410 g/230 g) säilykepersikanpuolikkaita mehussa
200 g
Maitorahkaa
1 dl
Kookoshiutaleita

Koristeluun:

Hedelmiä, kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma erikseen vaahdoksi. Valuta persikat mehusta ja kuutioi pieniksi. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Vuoraa pitkulainen leipä- tai jäädykevuoka muovikelmulla ja kaada jäädykemassa vuokaan. Peitä foliolla. Pakasta seuraavaan päivään. Ota huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele kookoshiutaleilla ja hedelmillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.