Persikka-kookosjäädyke

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkeltuaista
1 1/2 dlsokeria
2 dlkuohukermaa
1 kpl(410 g/230 g) säilykepersikanpuolikkaita mehussa
200 gmaitorahkaa
1 dlkookoshiutaleita

Koristeluun:

hedelmiä, kookoshiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma erikseen vaahdoksi. Valuta persikat mehusta ja kuutioi pieniksi. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Vuoraa pitkulainen leipä- tai jäädykevuoka muovikelmulla ja kaada jäädykemassa vuokaan. Peitä foliolla. Pakasta seuraavaan päivään. Ota huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoamista. Koristele kookoshiutaleilla ja hedelmillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025