Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persiljavoi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
huoneenlämpöistä kirnuvoita
2 kpl
isoa hienon hienoksi silputtua valkosipulinkynttä
1 rkl
sitruunanmehua
2 rkl
dijon-sinappia
2 rkl
jauhettua mantelia
1 tl
merisuolaa
2 1/2 dl
persiljanlehtiä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sulata voista 50 g pienessä kasarissa ja kuullota valkosipulisilppu varovasti vaaleanruskeaksi. Lisää sitruunanmehu. Nosta sivulle jäähtymään.

2

Pane jäähtynyt valkosipulivoi monitoimikoneeseen. Lisää sinappi, mantelijauhe, suola ja loput voista.

3

Pyöritä konetta, kunnes kaikki on sekoittunut.

4

Lisää silputut persiljanlehdet ja anna koneen jauhaa seos tasaiseksi.

5

Ota maustevoi koneesta ja pyöritä kostean voipaperin päällä tiiviiksi pötköksi. Maustevoi säilyy jääkaapissa viikon ja pakastimessa kuukauden.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.