Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Persiljavoi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 ghuoneenlämpöistä kirnuvoita
2 kplisoa hienon hienoksi silputtua valkosipulinkynttä
1 rklsitruunanmehua
2 rkldijon-sinappia
2 rkljauhettua mantelia
1 tlmerisuolaa
2 1/2 dlpersiljanlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Sulata voista 50 g pienessä kasarissa ja kuullota valkosipulisilppu varovasti vaaleanruskeaksi. Lisää sitruunanmehu. Nosta sivulle jäähtymään.

  2. 2

    Pane jäähtynyt valkosipulivoi monitoimikoneeseen. Lisää sinappi, mantelijauhe, suola ja loput voista.

  3. 3

    Pyöritä konetta, kunnes kaikki on sekoittunut.

  4. 4

    Lisää silputut persiljanlehdet ja anna koneen jauhaa seos tasaiseksi.

  5. 5

    Ota maustevoi koneesta ja pyöritä kostean voipaperin päällä tiiviiksi pötköksi. Maustevoi säilyy jääkaapissa viikon ja pakastimessa kuukauden.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä