Persimon-persikkarahka
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | persimonia |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 kpl | (400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita |
| 250 g | maitorahkaa |
| 2 dl | vaniljajogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
- 1.
Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa.
- 2.
Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.
Persimon-persikkarahka
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | persimonia |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 kpl | (400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita |
| 250 g | maitorahkaa |
| 2 dl | vaniljajogurttia |
| 2 rkl | sokeria |
Valmistus
- 1
Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa.
Määrä Ainesosa 2 kpl persimonia 1 kpl (400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita - 2
Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.
Määrä Ainesosa 250 g maitorahkaa 2 dl vaniljajogurttia 2 rkl sokeria
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
13.2.2019
|Päivitetty: 26.9.2025





























