Persimon-persikkarahka

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplpersimonia
2 rklsokeria
1 kpl(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
250 gmaitorahkaa
2 dlvaniljajogurttia
2 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa.

    MääräAinesosa
    2 kplpersimonia
    1 kpl(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
  2. 2

    Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.

    MääräAinesosa
    250 gmaitorahkaa
    2 dlvaniljajogurttia
    2 rklsokeria

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
13.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä