Persimon-persikkarahka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persimon-persikkarahka

Sharonrahka
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Persimonia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
250 g
Maitorahkaa
2 dl
Vaniljajogurttia
2 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa.

2 kpl
Persimonia
1 kpl
(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
2

Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.

250 g
Maitorahkaa
2 dl
Vaniljajogurttia
2 rkl
Sokeria
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 17.5.2019