Persimon-persikkarahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sharonrahka

Persimon-persikkarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Persimonia
2 rkl
Sokeria
1 kpl
(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
250 g
Maitorahkaa
2 dl
Vaniljajogurttia
2 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja soseuta sharon-hedelmät. Sekoita valutetut persikat hedelmäsoseen kanssa.

2 kpl
Persimonia
1 kpl
(400/250 g) paloiteltuja säilykepersikoita
2

Sekoita toisessa kulhossa rahka sekä jogurtti ja mausta seos sokerilla ja ohenna tarvittaessa persikoiden liemellä. Nostele kuppeihin kerroksittain hedelmä- ja rahkaseosta.

250 g
Maitorahkaa
2 dl
Vaniljajogurttia
2 rkl
Sokeria
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.