Peruna-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Uusia perunoita
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Punainen paprika
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
(200 g) vihreitä pakastepapuja paloina
2 rkl
Punaviinietikkaa
2 rkl
Oliiiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 dl
Murustettua salaattijuustoa (feta)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä perunat ja anna jäähtyä. Ota pavut sulamaan. Pilko perunat ja nosta kulhoon. Kuori ja pilko sipuli. Kuutioi paprika ja kurkku. Nosta ainekset kulhoon perunoiden ja sulatettujen papujen kanssa.

Lisää joukkoon punaviinietikka ja öljy ja sekä mausteet. Sekoita ainekset kevyesti sekaisin. Ripottele joukkoon hienonnettu tilli sekä fetajuusto.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.