Peruna-pestolaatikko
Ainekset
Valmistus
Voitele uunivuoka rasvalla. Aseta puolet puolisulaneista perunaviipaleista vuokaan. Sekoita smetana, pestokastike ja puristetut valkosipulinkynnet keskenään. Kaada seos perunoiden päälle. Levitä päälle loput perunaviipaleet. Kaada maito päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen, kypsennä 15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
112
466
10,0 g
5,3 g
3,5 g
2,0 g
0,3 g
1,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Margariinia tai voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli