Peruna-piparjuurikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-piparjuurikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kasvisliemikuutio
6 dl
Vettä
1 kpl
(500 g) pakasteperuna-sipulisuikaleita
1 kpl
(125 g) piparjuurituorejuustoa

juustokrutongit

3 - 4 kpl
Paahtoleipää
2 rkl
Oliiviöljyä
2 - 3 rkl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutio. Lisää joukkoon peruna-sipulisuikaleet. Anna kiehua 10 minuuttia, jotta perunat pehmenevät.Lusikoi joukkoon tuorejuusto. Anna keiton kiehahtaa. Vatkaa keitto käsivatkaimella niin, että perunat murskaantuvat ja soseutuvat osittain.Paahda leivät leivänpaahtimessa kevyesti. Kuutioi leipäviipaleet ja paista öljyssä kauniin ruskeiksi. Nosta pannu syrjään ja sekoita lämpimien leipäkuutioiden joukkoon juustoraaste. Tarjoa krutongit keiton kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.