Perunasose
Ainekset
Valmistus
Perunasose onnistuu parhaiten, kun käytät siihen jauhoisia perunalaatuja. Kaupassa punainen väritunniste auttaa löytämään jauhoiset lajikkeet.Keitä perunat kypsiksi (haarukka uppoaa helposti perunaan), kaada vesi pois ja murskaa perunat mieluiten käsin, koska perunasose "liisteröityy" liian kovasta hämmennyksestä. lisää maito ja suola.JuustoperunasoseLisää soseeseen 100 g tuorejuustoa, esim. kantarellilla maustettuaYrttiperunasoseLisää valmiiseen soseeseen valintasi mukaan yrttejä: 1 dl basilikaa, persiljaa, ruohosipulia tai tilliä. Voit käyttää yrttien asemasta myös aromikasta rucola-salaattia. Jos tuoreita yrttejä ei ole saatavilla, lisää soseeseen 2 rkl pestokastiketta.BataattiperunasoseKorvaa osa perunoista bataatilla: 600 g perunaa ja 400 g bataattia
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.