Pestopatongit

arvosana4/5

(1)arvio
2 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpltuore patonki
3 - 4 rklvalmista pestokastiketta
1 kpliso viipaloitu tomaatti
1/2 dlkuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta
tuoreita basilikan lehtiä

Valmistus

  1. 1

    Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä