Pestopatongit - Yhteishyvä

Pestopatongit

???
Kappaleita
2
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Tuore patonki
3 - 4 rkl
Valmista pestokastiketta
1 kpl
Iso viipaloitu tomaatti
1/2 dl
Kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta
Tuoreita basilikan lehtiä

Näin teet

1

Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa