Pestopatongit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pestopatongit

Pestopatongit

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Kappaletta
Fork and knife
2 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Tuore patonki
3 - 4 rkl
Valmista pestokastiketta
1 kpl
Iso viipaloitu tomaatti
1/2 dl
Kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta
Tuoreita basilikan lehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2005
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.