Pestopatongit
2 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | tuore patonki |
| 3 - 4 rkl | valmista pestokastiketta |
| 1 kpl | iso viipaloitu tomaatti |
| 1/2 dl | kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta |
| tuoreita basilikan lehtiä |
- 1.
Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.
Pestopatongit
arvosana4/5
2 Kappaletta
15 min
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | tuore patonki |
| 3 - 4 rkl | valmista pestokastiketta |
| 1 kpl | iso viipaloitu tomaatti |
| 1/2 dl | kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta |
| tuoreita basilikan lehtiä |
Valmistus
- 1
Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























