Pienet punajuuripateet | Patee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet punajuuripateet

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 l
Punajuurta
3 kpl
Munaa
1 rkl
Maissitärkkelystä
1 tl
Suolaa
2 - 3 tl
Sokeria
1/4 tl
Sitruunapippuria
(1 valkosipulinkynsi puserrettuna)
1 kpl
(1,5 dl) ranskankermaa

vuokiin

25 g
Voita sulatettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä punajuuret kuorineen vähässä vedessä täysin kypsiksi. Jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja paloittele mittakannuun.Jauha punajuuret hienoksi ja lisää joukkoon kaikki muut aineet. Sekoita hyvin. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kaada punajuuriseosta pikkuvuokiin niin, että kohoamisvaraa jää kuhunkin vuokaan noin 1 1/2 cm.Nosta vuoat korkealaitaiseen uunivuokaan tai uunipannulle ja kaada siihen kuumaa vettä punajuuriseoksen pintaan asti, jos mahdollista. Peitä vuoka foliolla ja nosta uuniin tunnin ajaksi.Jäähdytä pateita hiukan ja kumoa ne sitten varoen tarjoilulautaselle tai tarjoa suoraan vuoistaan, jos vuoat ovat kauniita.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.