Pinaatti-kananmunasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pinaatti-kananmunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Pinaatinlehtiä
4 kpl
Munaa
Hiukan tammenlehtisalaattia, rucolaa ja vuonankaalia tai muita erilaisia salaatinlehtiä
1 dl
Mantelirouhetta
1 dl
Hillosipuleita tai mustia kivettömiä oliiveja
1 dl
Fetajuustokuutioita
2 dl
Paahdetun vaalean leivän kuutioita
(hiukan valkosipulia)

kastike

1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
1 tl
Pippuriseosmaustetta
(ripaus raastettua muskottipähkinää)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita ensin salaattikastike.

Jätä muutama pinaatinlehti ehjäksi ja silppua loput kattilaan. Kuumenna ne omassa mehussaan höyryttäen pehmeiksi ja jäähdytä.

Keitä munia 8 minuuttia, jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja halkaise.

Asettele erilaiset salaatinlehdet vadille ja muut ainekset niiden päälle. Valuta pinnalle kastike. Tarjoa heti aterian aluksi tai iltapalana.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 27.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.