Sekoita kananmunat maitoon, lisää sekaan jauhot ja sulatettu pakastepinaatti.
Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pinaattiletut isolla pannulla voisulassa. Tarjoile pinaattiletut puolukkasurvoksen tai hillon kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
150
625
5,0 g
2,3 g
15,0 g
6,3 g
1,8 g
9,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 dl härkäpapujauhoa,
mustapippurirouhetta,
voisulaa paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli