Pinaattiletut härkäpapujauhoista - Yhteishyvä

Pinaattiletut härkäpapujauhoista

Pinaattiletut härkäpapujauhoista
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Härkäpapujauhoilla pystyy korvaamaan osan normaaleista jauhoista esimerkiksi pinaattiletuissa. Pinaattiletut ovat näin huomattavasti terveellisempiä kuin tavalliset letut, mutta maistuvat silti myös perheen pienimmille. Hyödynnä valmistuksessa Rymättylässä toimivan Liitolan myllyn härkäpapujauhoja.
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
maitoa
2 kpl
kananmunaa
1 dl
grahamjauhoja
1 1/2 ml
härkäpapujauhoa
150 g
pinaattia
1 tl
suolaa
mustapippurirouhetta
voisulaa paistamiseen

Näin teet

1

Sekoita kananmunat maitoon, lisää sekaan jauhot ja sulatettu pakastepinaatti.

2 kpl
kananmunaa
5 dl
maitoa
1 dl
grahamjauhoja
1 1/2 ml
härkäpapujauhoa
150 g
pinaattia
2

Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pinaattiletut isolla pannulla voisulassa. Tarjoile pinaattiletut puolukkasurvoksen tai hillon kera.

1 tl
suolaa
mustapippurirouhetta
voisulaa paistamiseen
Kuvat
TOK
Julkaistu: 9.11.2018
Muokattu: 9.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g60 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa5 g20 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj625 2501
Energiaa kcal150 598

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1.5 ml härkäpapujauhoa

  • mustapippurirouhetta

  • voisulaa paistamiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g60 g
Proteiinia10 g38 g
Rasvaa5 g20 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj625 2501
Energiaa kcal150 598

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1.5 ml härkäpapujauhoa

  • mustapippurirouhetta

  • voisulaa paistamiseen

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.