Pinaattinen lohi-tomaattipasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattinen lohi-tomaattipasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl
Öljyä
3/4 tl
Suolaa
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kirsikkatomaatteja (250 g)
1 kpl
Pakastepinaattia (150 g)
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 - 2 1/2 dl
Ruokakermaa
1 - 2 rkl
Sitruunanmehua
Tuoretta basilikaa

LISÄKSI

500 g
Pastaa

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.

Leikkaa nahaton lohifilee kuutioiksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä lohikuutiot nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää huuhdellut ja halkaistut kirsikkatomaatit, pakastepinaatti ja kuorittu ja viipaloitu valkosipuli.

Kuullota hetki, kunnes tomaatti ja valkosipuli pehmenevät. Lisää kerma ja kiehauta. Keitä halutessasi kasaan. Mausta lopuksi sitruunanmehulla ja tuoreella basilikalla. Tarkista maku. Tarjoa pastan kanssa.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.1.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja86 g342 g
Proteiinia33 g133 g
Rasvaa28 g111 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj3106 12425
Energiaa kcal742 2968

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,75 tl Suolaa

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 pussi Pakastepinaattia (150 g)

  • Valkosipulinkynttä

  • Tuoretta basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja86 g342 g
Proteiinia33 g133 g
Rasvaa28 g111 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj3106 12425
Energiaa kcal742 2968

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,75 tl Suolaa

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 pussi Pakastepinaattia (150 g)

  • Valkosipulinkynttä

  • Tuoretta basilikaa

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.