Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.
Leikkaa nahaton lohifilee kuutioiksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä lohikuutiot nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää huuhdellut ja halkaistut kirsikkatomaatit, pakastepinaatti ja kuorittu ja viipaloitu valkosipuli.
Kuullota hetki, kunnes tomaatti ja valkosipuli pehmenevät. Lisää kerma ja kiehauta. Keitä halutessasi kasaan. Mausta lopuksi sitruunanmehulla ja tuoreella basilikalla. Tarkista maku. Tarjoa pastan kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3106
742
27,8 g
9,3 g
85,5 g
3,3 g
4,5 g
33,3 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,
1 pussi Pakastepinaattia (150 g),
Valkosipulinkynttä,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli