Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.
Leikkaa nahaton lohifilee kuutioiksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä lohikuutiot nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää huuhdellut ja halkaistut kirsikkatomaatit, pakastepinaatti ja kuorittu ja viipaloitu valkosipuli.
Kuullota hetki, kunnes tomaatti ja valkosipuli pehmenevät. Lisää kerma ja kiehauta. Keitä halutessasi kasaan. Mausta lopuksi sitruunanmehulla ja tuoreella basilikalla. Tarkista maku. Tarjoa pastan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
742
3106
27,8 g
9,3 g
85,5 g
3,3 g
4,5 g
33,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 tl Suolaa,
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria,
1 pussi Pakastepinaattia (150 g),
Valkosipulinkynttä,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli