Pinaattiperunamuusi - Yhteishyvä

Pinaattiperunamuusi

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Mausta perunamuusi pakastepinaatilla! Lisää sulatettu pinaatti valmiin muusin joukkoon. Katso pinaattiperunamuusin ohje.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 tl
Suolaa
3 dl
Keitinlientä tai maitoa
50 g
Voita (halutessasi)
1 kpl
(150 g) hienonnettua pakastepinaattia

Näin teet

1

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Sulata pinaatti mikrossa sulatusteholla.

Valuta perunoiden keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pinaatti perunamuusin joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g212 g
Proteiinia4 g34 g
Rasvaa6 g49 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj769 6154
Energiaa kcal184 1470

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1 pussi (150 g) hienonnettua pakastepinaattia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g212 g
Proteiinia4 g34 g
Rasvaa6 g49 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj769 6154
Energiaa kcal184 1470

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • 1 pussi (150 g) hienonnettua pakastepinaattia

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.