Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Perunamuusi ohje

Pinaattiperunamuusi

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Mausta perunamuusi pakastepinaatilla! Lisää sulatettu pinaatti valmiin muusin joukkoon. Katso pinaattiperunamuusin ohje.

Ainekset

1 1/2 kg
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 tl
Suolaa
3 dl
Keitinlientä tai maitoa
50 g
Voita (halutessasi)
1 kpl
(150 g) hienonnettua pakastepinaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Sulata pinaatti mikrossa sulatusteholla.

Valuta perunoiden keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pinaatti perunamuusin joukkoon.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

184

769

6,1 g

3,6 g

26,5 g

2,8 g

1,6 g

4,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

1 pussi (150 g) hienonnettua pakastepinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli