

Pinsa-grillileipä


Ainekset
Valmistus
Yksinkertainen ja herkullinen tapa valmistaa pinsa grillissä, on sivellä se ennen grillaamista kevyesti oliiviöljyllä. Lämmittämisen jälkeen ripottele pinnalle sormisuolaa ja leikkaa sopiviksi palasiksi. Rapea grillileipä sopii tarjottavaksi erilaisten tahnojen ja dippien kanssa, kuten tsatsikin, hummuksen ja tomaattisalsan.
Lisää makua saat sekoittamalla oliiviöljyyn hienonnettua valkosipulia, rosmariinia ja timjamia. Jos öljyä jää yli, sen voi käyttää salaatinkastikkeena.
Lisäksi
Erilaisia tahnoja ja dippejä, kuten tsatsikia, hummusta, tomaattisalsaa, tms.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.