Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
grillileipä

Pinsa-grillileipä

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1
pinsa-grillileipä
3 kpl
oliiviöljyä
sormisuolaa

Yrttiöljy

2
valkosipulinkynttä
3 rkl
hienonnettua rosmariinia ja/tai timjamia
1 dl
oliiviöljyä
sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Yksinkertainen ja herkullinen tapa valmistaa pinsa grillissä, on sivellä se ennen grillaamista kevyesti oliiviöljyllä. Lämmittämisen jälkeen ripottele pinnalle sormisuolaa ja leikkaa sopiviksi palasiksi. Rapea grillileipä sopii tarjottavaksi erilaisten tahnojen ja dippien kanssa, kuten tsatsikin, hummuksen ja tomaattisalsan.

2

Lisää makua saat sekoittamalla oliiviöljyyn hienonnettua valkosipulia, rosmariinia ja timjamia. Jos öljyä jää yli, sen voi käyttää salaatinkastikkeena.

Lisäksi

Erilaisia tahnoja ja dippejä, kuten tsatsikia, hummusta, tomaattisalsaa, tms.

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.