Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparjuurilohi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kirjolohiperhosta
2 g
Öljyä
1 g
Piparjuuritahnaa
Ripaus sitruunapippuria
Suolaa

Maustevoi :

100 g
Voita
2 g
Valkoviinietikkaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi murskattuna
1 1/2 g
Piparjuuritahnaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi :

10 kpl
Silputtua tuoretta basilikanlehteä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista maustevoi sekoittamalla pehmeään voihin muut aineet. Muotoile seoksesta voipaperin sisällä noin 2 cm paksu tanko. Kieräytä tanko vielä silputuissa basilikan lehdissä. Pane tanko pakastimeen. Sekoita öljyyn piparjuuritahna ja voitele seoksella kalapalat. Ripottele kalojen päälle sitruunapippuria ja suolaa. Paista kalaperhosia uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Leikkaa kunkin kalaperhosen päälle pala maustevoita ja tarjoile heti. .

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.