Piparjuurilohi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkirjolohiperhosta
2 göljyä
1 gpiparjuuritahnaa
ripaus sitruunapippuria
suolaa

Maustevoi :

100 gvoita
2 gvalkoviinietikkaa
1 kplvalkosipulinkynsi murskattuna
1 1/2 gpiparjuuritahnaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi :

10 kplsilputtua tuoretta basilikanlehteä

Valmistus

  1. 1

    Valmista maustevoi sekoittamalla pehmeään voihin muut aineet. Muotoile seoksesta voipaperin sisällä noin 2 cm paksu tanko. Kieräytä tanko vielä silputuissa basilikan lehdissä. Pane tanko pakastimeen. Sekoita öljyyn piparjuuritahna ja voitele seoksella kalapalat. Ripottele kalojen päälle sitruunapippuria ja suolaa. Paista kalaperhosia uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Leikkaa kunkin kalaperhosen päälle pala maustevoita ja tarjoile heti. .

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025