Piparkakku-browniet
Ainekset
Valmistus
Paloittele voi ja suklaa kattilaan. Kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon sokeri ja fariinisokeri. Jäähdytä.
Lisää kananmunat yksitellen jäähtyneeseen suklaaseokseen ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää suklaaseokseen. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (noin 25 x 30 cm). Lisää taikinan päälle piparkakkuja.
Paista kakkua 180-asteisen uunin keskitasolla 30–35 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa brownie paloiksi. Tarjoa kermavaahdon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
396
1659
23,4 g
12,9 g
41,4 g
32,6 g
2,1 g
4,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Piparkakkumaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli