Piparkakku-browniet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparkakku-browniet

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta
Suklaabrowniet saavat jouluista makua piparkakkumausteesta. Brownie-palat ovat parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä.

Ainekset

300 g
Voita
2 dl
Fariinisokeria
4 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Vaniljasokeria
1 dl
Sokeroimatonta kaakaojauhetta
4 kpl
Munaa
200 g
Tummaa suklaata tai maitosuklaata
1 rkl
Piparkakkumaustetta
1 1/2 dl
Pähkinärouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon fariinisokeri ja sokeri. Nosta pois liedeltä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja tämän jälkeen munat yksitellen sekoittaen.

Sulata paloiteltu suklaa lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Lisää sulatettu suklaa, piparkakkumauste ja pähkinärouhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 15 x 25 cm. Paista 175 asteessa 30–35 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa brownie-paloiksi.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 20.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1975

472

26,5 g

13,5 g

51,4 g

41,3 g

3,1 g

5,7 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Vaniljasokeria,

1 rkl Piparkakkumaustetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli