Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon fariinisokeri ja sokeri. Nosta pois liedeltä. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja tämän jälkeen munat yksitellen sekoittaen.
Sulata paloiteltu suklaa lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Lisää sulatettu suklaa, piparkakkumauste ja pähkinärouhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka koko on noin 15 x 25 cm. Paista 175 asteessa 30–35 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa brownie-paloiksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1975
472
26,5 g
13,5 g
51,4 g
41,3 g
3,1 g
5,7 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Vaniljasokeria,
1 rkl Piparkakkumaustetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli