Pippurinen kastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippurinen kastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Vettä
1/2 kpl
Lihaliemikuutio tai 1 rkl vasikanfondia
2 rkl
Maissitärkkelysjauhoja (maizena)
2 dl
Ruokakermaa tai kavisrasvavalmistetta
200 g
Pippurituorejuustoa
1 tl
Viherpippuria
1/2 tl
Roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna vesi, lisää lihaliemikuutio tai fondi. Sekoita maissitärkkelys ruokakerman joukkoon ja lisää kattilaan hyvin sekoittaen. Sekoita lopuksi pippurituorejuusto ja rikotut pippurit kastikkeeseen. Keitä miedolla lämmöllä samalla sekoittaen, kunnes kastike on sopivan sakeaa. Tarjoile pihvin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.