Pippuriset lohimedaljongit

arvosana5/5

(2)arviota
4 Kappaletta

30 min

Ainekset

MääräAinesosa
600 glohi- tai kirjolohifileetä
1 tlchilimausteseosta
1 tlsuolaa
1 rklroseepippuria

Yrttimuusi

1 kgjauhoisia perunoita
2 1/2 dllämmintä maitoa
1 rklmargariinia tai voita
1 tlsuolaa
1 dlhienonnettua tuoretta persiljaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Viipaloi kalafilee neljään osaan. Leikkaa jokaisen viipaleen keskeltä viilto nahkaan saakka ja taittele nahkapuolet vastakkain. Nosta medaljongit leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405

  2. 2

    Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 tlchilimausteseosta
    1 tlsuolaa
    1 rklroseepippuria
  3. 3

    Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405

    MääräAinesosa
    1 kgjauhoisia perunoita
    2 1/2 dllämmintä maitoa
    1 rklmargariinia tai voita
    1 tlsuolaa
    1 dlhienonnettua tuoretta persiljaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä