Pippuriset lohimedaljongit
30 min

Nappaa talteen!
| 600 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 tl | chilimausteseosta |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | roseepippuria |
| Yrttimuusi | |
|---|---|
| 1 kg | jauhoisia perunoita |
| 2 1/2 dl | lämmintä maitoa |
| 1 rkl | margariinia tai voita |
| 1 tl | suolaa |
| 1 dl | hienonnettua tuoretta persiljaa |
- 1.
Viipaloi kalafilee neljään osaan. Leikkaa jokaisen viipaleen keskeltä viilto nahkaan saakka ja taittele nahkapuolet vastakkain. Nosta medaljongit leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405
- 2.
Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.
- 3.
Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohi- tai kirjolohifileetä |
| 1 tl | chilimausteseosta |
| 1 tl | suolaa |
| 1 rkl | roseepippuria |
Yrttimuusi | |
| 1 kg | jauhoisia perunoita |
| 2 1/2 dl | lämmintä maitoa |
| 1 rkl | margariinia tai voita |
| 1 tl | suolaa |
| 1 dl | hienonnettua tuoretta persiljaa |
Valmistus (Uuni 225°C)
- 1
Viipaloi kalafilee neljään osaan. Leikkaa jokaisen viipaleen keskeltä viilto nahkaan saakka ja taittele nahkapuolet vastakkain. Nosta medaljongit leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405
- 2
Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.
Määrä Ainesosa 1 tl chilimausteseosta 1 tl suolaa 1 rkl roseepippuria - 3
Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405
Määrä Ainesosa 1 kg jauhoisia perunoita 2 1/2 dl lämmintä maitoa 1 rkl margariinia tai voita 1 tl suolaa 1 dl hienonnettua tuoretta persiljaa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























