Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pistaasijäädyke

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

8 kpl
Keltuaista
3/4 dl
Hunajaa
1 rkl
Sokeria
5 dl
Kuohukermaa
100 g
Pistaaseja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa keltuaiset vaahdoksi. Kiehauta hunaja ja sokeri kattilassa ja anna jäähtyä hetken. Lisää hunajaseos keltuaisvaahtoon ja vatkaa viileäksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää keltuais-hunajaseokseen. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät hienoksi ja lisää massaan. Vuoraa esim. pitkulainen vuoka tuorekelmulla ja kaada jäädykeseos vuokaan. Peitä foliolla. Pakasta yön yli. Nosta jäädyke kelmun avulla työlaudalle ja leikkaa siitä viipaleita. Nauti hieman sulaneena.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.