Porkkana-appelsiinileivokset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkana-appelsiinileivokset

Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa

Ainekset

4 kpl
Munaa
3 dl
Sokeria
5 dl
Vehnäjauhoja
3 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Kanelia
2 dl
Juoksevaa margariinia
5 dl
Hienoa porkkanaraastetta
3/4 dl
Appelsiinimehua

kuorrutus

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Appelsiinin kuori
2 rkl
Appelsiinimehua
2 dl
Tomusokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne munavaahtoon kevyesti sekoittelen. Lisää vuorotellen rasva, porkkanaraaste sekä appelsiinimehu. Kääntele tasaiseksi taikinaksi.Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun noin 25x35 cm uunivuokaan tai -pellille. Paista kakkupohjaa 175 asteessa noin 30-35 minuuttia. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään tasaiseksi seokseksi. Levitä kuorrutus jäähtyneelle pohjalle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 26.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.