Porkkana-fetasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporkkanaa
1 tlkuminansiemeniä
1/2 dloliiviöljyä
2 rklvalkoista balsamiviinietikkaa
200 gfetajuustoa
1/2 kplruukku tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori tai raaputa porkkanat puhtaiksi. Halkaise ja lohko ne. Keitä porkkanat vähässä vedessä lähes kypsiksi. Yhdistä lämpimiin porkkanoihin kuminansiemenet, öljy ja viinietikka. Siirrä porkkanat vadille. Murenna päälle fetajuusto ja silppua päälle basilika. Tarjoa lämpimänä tai haaleana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025