Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanagratiini

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

400 g
Porkkanoita
1 kpl
Iso punasipuli
1 rkl
Öljyä
150 g
Pakastepinaattia
150 g
Kevytfetajuustoa
3/4 dl
Mantelilastuja
2 1/2 dl
Maitoa tai ruokakermaa tai niiden sekoitusta
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippurisekoitusta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja leikkaa porkkanat viipaleiksi. Keitä kypsiksi ja valuta keitinvesi pois. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää porkkanat. Sulata ja valuta pinaatti, lisää sipulin joukkoon. Murenna sekaan feta. Lisää mantelilastut. Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kerma-maito ja kananmuna keskenään, mausta suolalla ja pippurilla, kaada päällimmäiseksi vuokaan. Kypsennä uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa kahden hengen pääateriana tai alkupalana neljälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.