Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poro-piparjuuritäyte uuniperunoille

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

50 g
Poron kylmäsavupaistia
2 rkl
Makukurkkukuutioita
100 g
Kevytranskankermaa
1 kpl
(à 125 g) piparjuurituorejuustoa
2 rkl
Kurkkujen maustelientä

Lisäksi:

4 kpl
Uuniperunaa (rosamunda)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hienonna poro ja maustekurkut. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Siirrä kylmään perunoiden kypsymisen ajaksi. Pese ja harjaa perunat. Leikkaa ristiviillot perunoiden päälle ja kääri folioon. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarjoa porotäytteen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.