Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poronkäristyspasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Kastike

1 kpl
Herkkusieniä (150 g)
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Margariinia
1 kpl
Poronkäristyslihaa (240 g)
1 1/2 dl
Vettä
2 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Mustaherukkahyytelöä
1 kpl
Ruukku rucolaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Pakastepuolukoita

Lisäksi

350 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista herkkusieniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes niistä on poistunut suurin osa nesteestä. Lisää joukkoon margariini ja sipulit. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmetä. Kaada seos toiseen astiaan odottamaan.Ruskista poronkäristys ja anna hautua veden kanssa 15 minuuttia. Lisää poronkäristyksen joukkoon sieni-sipuliseos, kerma ja mustaherukkahyytelö. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta 5 minuuttia.Lisää rucola ja jäiset puolukat. Mausta kastike ja sekoita. Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.