Poronkäristyspasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Kastike

1 kplherkkusieniä (150 g)
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklmargariinia
1 kplporonkäristyslihaa (240 g)
1 1/2 dlvettä
2 dlruokakermaa
2 rklmustaherukkahyytelöä
1 kplruukku rucolaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dlpakastepuolukoita

Lisäksi

350 gpastaa

Valmistus

  1. 1

    Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paista herkkusieniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes niistä on poistunut suurin osa nesteestä. Lisää joukkoon margariini ja sipulit. Anna sipuleiden hetken aikaa pehmetä. Kaada seos toiseen astiaan odottamaan.Ruskista poronkäristys ja anna hautua veden kanssa 15 minuuttia. Lisää poronkäristyksen joukkoon sieni-sipuliseos, kerma ja mustaherukkahyytelö. Anna kastikkeen kiehua ilman kantta 5 minuuttia.Lisää rucola ja jäiset puolukat. Mausta kastike ja sekoita. Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä