Porsaan sisäfilee ja kuskussalaatti
Porsaan sisäfilee ja kuskussalaatti
Yhteistyössä

Porsaan sisäfilee ja kuskussalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 rklpestokastiketta
1 kplprk minttujugurttia
n. 600 g porsaan sisäfileetä

kuskussalaatti:

2 dlkuskusryynejä
2 dlkiehuvaa vettä
1 rklvoita
1 rklkanafondia
1 kplrasia kirsikkatomaatteja
1 kplkurkku (kuutioina)
1 kplavokado
1 kplsitruunan mehu
1 kplprk grillattua paprikaa (valutettuna)
1 kplruukku minttua
1 kplruukku basilikaa
1 kplruukku rucolaa
100 gfetajuustoa
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

  2. 2

    Sivele possunfileen pintaan pestokastiketta. Laita possunfile uunipellille ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

  3. 3

    Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada kiehuva vesi kuskusryynien päälle ja peitä salaatinkulho esim. tuorekelmulla. Anna kypsyä n. 10 minuuttia.

  4. 4

    Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, avokado ja paprikat. Suikaloi yrtit.

  5. 5

    Raavi kuskusryynit haarukalla kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. 6

    Lisää vihannekset, yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita huolellisesti.

  7. 7

    Viimeistele salaatti rucolalla ja fetajuustolla.

  8. 8

    Tarjoile kuskussalaatti porsaanfileen ja minttujugurtin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025