Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan sisäfilee ja kuskussalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 rkl
pestokastiketta
1 kpl
prk minttujugurttia
n. 600 g porsaan sisäfileetä

kuskussalaatti:

2 dl
kuskusryynejä
2 dl
kiehuvaa vettä
1 rkl
voita
1 rkl
kanafondia
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1 kpl
kurkku (kuutioina)
1 kpl
avokado
1 kpl
sitruunan mehu
1 kpl
prk grillattua paprikaa (valutettuna)
1 kpl
ruukku minttua
1 kpl
ruukku basilikaa
1 kpl
ruukku rucolaa
100 g
fetajuustoa
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

2

Sivele possunfileen pintaan pestokastiketta. Laita possunfile uunipellille ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

3

Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada kiehuva vesi kuskusryynien päälle ja peitä salaatinkulho esim. tuorekelmulla. Anna kypsyä n. 10 minuuttia.

4

Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, avokado ja paprikat. Suikaloi yrtit.

5

Raavi kuskusryynit haarukalla kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

6

Lisää vihannekset, yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita huolellisesti.

7

Viimeistele salaatti rucolalla ja fetajuustolla.

8

Tarjoile kuskussalaatti porsaanfileen ja minttujugurtin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.