Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 3 rkl | pestokastiketta |
| 1 kpl | prk minttujugurttia |
| n. 600 g porsaan sisäfileetä | |
| kuskussalaatti: | |
|---|---|
| 2 dl | kuskusryynejä |
| 2 dl | kiehuvaa vettä |
| 1 rkl | voita |
| 1 rkl | kanafondia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | kurkku (kuutioina) |
| 1 kpl | avokado |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 kpl | prk grillattua paprikaa (valutettuna) |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 100 g | fetajuustoa |
| suolaa, pippuria | |
Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
Sivele possunfileen pintaan pestokastiketta. Laita possunfile uunipellille ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada kiehuva vesi kuskusryynien päälle ja peitä salaatinkulho esim. tuorekelmulla. Anna kypsyä n. 10 minuuttia.
Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, avokado ja paprikat. Suikaloi yrtit.
Raavi kuskusryynit haarukalla kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää vihannekset, yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita huolellisesti.
Viimeistele salaatti rucolalla ja fetajuustolla.
Tarjoile kuskussalaatti porsaanfileen ja minttujugurtin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 rkl | pestokastiketta |
| 1 kpl | prk minttujugurttia |
| n. 600 g porsaan sisäfileetä | |
kuskussalaatti: | |
| 2 dl | kuskusryynejä |
| 2 dl | kiehuvaa vettä |
| 1 rkl | voita |
| 1 rkl | kanafondia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | kurkku (kuutioina) |
| 1 kpl | avokado |
| 1 kpl | sitruunan mehu |
| 1 kpl | prk grillattua paprikaa (valutettuna) |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| 100 g | fetajuustoa |
| suolaa, pippuria | |
Lämmitä uuni 200-asteiseksi.
Sivele possunfileen pintaan pestokastiketta. Laita possunfile uunipellille ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
Kiehauta vesi, voi ja kanafondi. Kaada kiehuva vesi kuskusryynien päälle ja peitä salaatinkulho esim. tuorekelmulla. Anna kypsyä n. 10 minuuttia.
Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, avokado ja paprikat. Suikaloi yrtit.
Raavi kuskusryynit haarukalla kuohkeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää vihannekset, yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita huolellisesti.
Viimeistele salaatti rucolalla ja fetajuustolla.
Tarjoile kuskussalaatti porsaanfileen ja minttujugurtin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.