Punainen kaalisalaatti

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
200 graakaa punajuurta
2 kplporkkanaa
300 gvalkokaalia
pala purjon vaaleaa osaa

Kastike

1 dlturkkilaistajogurttia
majoneesia
2 tlsinappia
2 tlvalkoviinietikkaa
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret ja porkkanat monitoimikoneessa tai suikalointikoneella erittäin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ja purjo samoin. Valmista kastike jogurtista ja majoneesista. Lisää mausteet ja sekoita kastike salaattiaineksiin. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025