Punainen kaalisalaatti - Yhteishyvä

Punainen kaalisalaatti

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Raakaa punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
300 g
Valkokaalia
Pala purjon vaaleaa osaa

KASTIKE

1 dl
Turkkilaistajogurttia
Majoneesia
2 tl
Sinappia
2 tl
Valkoviinietikkaa
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret ja porkkanat monitoimikoneessa tai suikalointikoneella erittäin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ja purjo samoin. Valmista kastike jogurtista ja majoneesista. Lisää mausteet ja sekoita kastike salaattiaineksiin. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.1.2005
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa