Punainen kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

200 g
Raakaa punajuurta
2 kpl
Porkkanaa
300 g
Valkokaalia
Pala purjon vaaleaa osaa

kastike

1 dl
Turkkilaistajogurttia
Majoneesia
2 tl
Sinappia
2 tl
Valkoviinietikkaa
Ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa pestyt ja kuoritut punajuuret ja porkkanat monitoimikoneessa tai suikalointikoneella erittäin ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa kaali ja purjo samoin. Valmista kastike jogurtista ja majoneesista. Lisää mausteet ja sekoita kastike salaattiaineksiin. Tarkista maku ja anna maustua kylmässä muutama tunti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.