Punajuuri-sillikaviaari

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
2 kplmatjessillifileetä
2 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 kplsipuli
2 kpletikkapunajuurta
1 kpl(120 g) smetanaa
1 dlkermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa
3 rklhienonnettua tilliä
1 rklsinappia
sokeria
rouhittua valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä