Punajuuri-sillikaviaari | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-sillikaviaari

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

2 kpl
Matjessillifileetä
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
(120 g) smetanaa
1 dl
Kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 rkl
Sinappia
Sokeria
Rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.