Punajuuri-sillikaviaari

Nappaa talteen!
| 2 kpl | matjessillifileetä |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | etikkapunajuurta |
| 1 kpl | (120 g) smetanaa |
| 1 dl | kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 rkl | sinappia |
| sokeria | |
| rouhittua valkopippuria |
- 1.
Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Punajuuri-sillikaviaari
Ainekset (7 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | matjessillifileetä |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | etikkapunajuurta |
| 1 kpl | (120 g) smetanaa |
| 1 dl | kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 rkl | sinappia |
| sokeria | |
| rouhittua valkopippuria |
Valmistus
- 1
Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























