Punajuuri-sillikaviaari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-sillikaviaari

???
Annokset
7
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Matjessillifileetä
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
(120 g) smetanaa
1 dl
Kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 rkl
Sinappia
Sokeria
Rouhittua valkopippuria

Näin teet

1

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.5.2019