Punajuuri-vuohenjuustokastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-vuohenjuustokastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Punajuuria
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Kasvislientä (tai kanalientä)
(suolaa)
Mustapippuria
1 kpl
Ruukku basilikaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa (1 pkt)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.