Punajuuri-vuohenjuustokastike

Nappaa talteen!
| 500 g | punajuuria |
| 2 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 1/2 dl | kasvislientä (tai kanalientä) |
| (suolaa) | |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 150 g | pehmeää vuohenjuustoa (1 pkt) |
- 1.
Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).
Punajuuri-vuohenjuustokastike
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | punajuuria |
| 2 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 1/2 dl | kasvislientä (tai kanalientä) |
| (suolaa) | |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 150 g | pehmeää vuohenjuustoa (1 pkt) |
Valmistus
- 1
Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























