Punajuuri-vuohenjuustokastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gpunajuuria
2 - 4 kplvalkosipulinkynttä
1 kplsipuli
2 rklöljyä
2 1/2 dlkasvislientä (tai kanalientä)
(suolaa)
mustapippuria
1 kplruukku basilikaa
150 gpehmeää vuohenjuustoa (1 pkt)

Valmistus

  1. 1

    Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä