Punajuuri-vuohenjuustokastike - Yhteishyvä

Punajuuri-vuohenjuustokastike

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Punajuuria
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Kasvislientä (tai kanalientä)
(suolaa)
Mustapippuria
1 kpl
Ruukku basilikaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa (1 pkt)

Näin teet

1

Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipulia kattilassa tai padassa. Lisää valkosipuli ja punajuuriraaste ja annaniidenkin kuumentua.Lisää liemi ja mustapippuri ja keittele hiljalleen noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon juusto. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Sirottele päälle suikaloitu basilika.(Tarjoa keitetyn pastan kanssa).

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa