Pane filee voipaperille nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suola, sokeri ja rouhittu mustapippuri. Kuori ja raasta punajuuri hienoksi ja levitä raaste kalan päälle. Kiedo kala tiiviisti voipaperiin ja sulje muovipussiin. Nosta päälle paino (esimerkiksi pieni leikkuulauta) ja anna maustua viileässä vuorokauden ajan. Raavi kalan pinnasta pois punajuuriraaste ja mausteet ja leikkaa kalasta ohuita vinoviipaleita, niin että nahka irtoaa lihasta.Sekoita keskenään täytteen ainekset, mutta jätä noin ½ dl mädistä koristelua varten. Sivele täytettä kraavikalasiivuille. Kääri siivut rullalle ja tarjoa voideltujen ruisleipäviipaleiden päällä. Koristele rullat mädillä ennen tarjoilua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.