Punajuurivuoka

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 kgpunajuuria
3 rkloliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 tlkuivattua salviaa
150 gsinihomejuustoa
1 kpl(80 g) mantelirouhetta

Koristeeksi

hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja lohko punajuuret. Nosta ne voideltuun laakeaan uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla ja salvialla. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.Ripottele kypsien punajuurien päälle murustettua sinihomejuustoa ja kuivalla paistinpannulla paahdettua mantelirouhetta. Koristele punajuuret hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.11.2025

Samankaltaisia reseptejä