Punajuurivuoka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuurivuoka

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 1/2 kg
Punajuuria
3 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 tl
Kuivattua salviaa
150 g
Sinihomejuustoa
1 kpl
(80 g) mantelirouhetta

koristeeksi

Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja lohko punajuuret. Nosta ne voideltuun laakeaan uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla ja salvialla. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.Ripottele kypsien punajuurien päälle murustettua sinihomejuustoa ja kuivalla paistinpannulla paahdettua mantelirouhetta. Koristele punajuuret hienonnetulla persiljalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.