Punajuurivuoka

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 kgpunajuuria
3 rkloliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 tlkuivattua salviaa
150 gsinihomejuustoa
1 kpl(80 g) mantelirouhetta

Koristeeksi

hienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja lohko punajuuret. Nosta ne voideltuun laakeaan uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja mausta suolalla, pippurilla ja salvialla. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 40 minuuttia.Ripottele kypsien punajuurien päälle murustettua sinihomejuustoa ja kuivalla paistinpannulla paahdettua mantelirouhetta. Koristele punajuuret hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.11.2025