Punajuurta ja vuohenjuustokastiketta
Ainekset
Valmistus
Leikkaa punajuuret lehdenohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet vadille limittäin. Sivele pinnalle balsamicoa, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Ohenna vuohenjuusto kastikemaiseksi viinillä tai mehulla. Lusikoi tai pursota kastiketta punajuurille ja tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Ripottele päälle pannulla paahdettuja pinjansiemeniä ja rucolaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
83
346
5,3 g
3,3 g
2,8 g
2,8 g
1,0 g
5,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hiutalesuolaa,
Mustapippuria,
Tilkka valkoviiniä tai omenamehua,
Valkosipulinkynttä,
Pinjansiemeniä,
Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli