Leikkaa punajuuret lehdenohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet vadille limittäin. Sivele pinnalle balsamicoa, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Ohenna vuohenjuusto kastikemaiseksi viinillä tai mehulla. Lusikoi tai pursota kastiketta punajuurille ja tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Ripottele päälle pannulla paahdettuja pinjansiemeniä ja rucolaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
346
83
5,3 g
3,3 g
2,8 g
2,8 g
1,0 g
5,3 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hiutalesuolaa,
Mustapippuria,
Tilkka valkoviiniä tai omenamehua,
Valkosipulinkynttä,
Pinjansiemeniä,
Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli