Punajuurta ja vuohenjuustokastiketta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplisoa keitettyä punajuurta
1 rklbalsamicoa
hiutalesuolaa
mustapippuria
100 gpehmeää vuohenjuustoa
tilkka valkoviiniä tai omenamehua
1/2 kplvalkosipulinkynttä

Pinnalle

pinjansiemeniä
rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa punajuuret lehdenohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet vadille limittäin. Sivele pinnalle balsamicoa, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

    Ohenna vuohenjuusto kastikemaiseksi viinillä tai mehulla. Lusikoi tai pursota kastiketta punajuurille ja tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Ripottele päälle pannulla paahdettuja pinjansiemeniä ja rucolaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Hiutalesuolaa, Mustapippuria, Tilkka valkoviiniä tai omenamehua, Valkosipulinkynttä, Pinjansiemeniä, Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä