Punaviinimaustevoi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplpientä sipulia
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 dltummaa balsamiviinietikkaa
1 1/2 dlpunaviiniä
150 gpehmeää voita
merisuolahiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipulit erittäin hienoksi. Mittaa kattilaan sipulisilppu, balsamiviinietikka ja punaviini. Keitä kovalla lämmöllä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Yhdistä jäähtynyt sipuli-punaviiniseos pehmeään voihin. Lisää mausteeksi ripaus merisuolahiutaleita. Muotoile voi muovikelmun tai voipaperin avulla tangoksi ja siirrä se jääkaappiin kovettumaan. Tarjoa grillipihvin päällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä