Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punaviinimaustevoi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Pientä sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Tummaa balsamiviinietikkaa
1 1/2 dl
Punaviiniä
150 g
Pehmeää voita
Merisuolahiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipulit erittäin hienoksi. Mittaa kattilaan sipulisilppu, balsamiviinietikka ja punaviini. Keitä kovalla lämmöllä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Yhdistä jäähtynyt sipuli-punaviiniseos pehmeään voihin. Lisää mausteeksi ripaus merisuolahiutaleita. Muotoile voi muovikelmun tai voipaperin avulla tangoksi ja siirrä se jääkaappiin kovettumaan. Tarjoa grillipihvin päällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.