Punaviinimaustevoi
15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | pientä sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 dl | tummaa balsamiviinietikkaa |
| 1 1/2 dl | punaviiniä |
| 150 g | pehmeää voita |
| merisuolahiutaleita |
- 1.
Kuori ja silppua sipulit erittäin hienoksi. Mittaa kattilaan sipulisilppu, balsamiviinietikka ja punaviini. Keitä kovalla lämmöllä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Yhdistä jäähtynyt sipuli-punaviiniseos pehmeään voihin. Lisää mausteeksi ripaus merisuolahiutaleita. Muotoile voi muovikelmun tai voipaperin avulla tangoksi ja siirrä se jääkaappiin kovettumaan. Tarjoa grillipihvin päällä.
Punaviinimaustevoi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | pientä sipulia |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 dl | tummaa balsamiviinietikkaa |
| 1 1/2 dl | punaviiniä |
| 150 g | pehmeää voita |
| merisuolahiutaleita |
Valmistus
- 1
Kuori ja silppua sipulit erittäin hienoksi. Mittaa kattilaan sipulisilppu, balsamiviinietikka ja punaviini. Keitä kovalla lämmöllä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Yhdistä jäähtynyt sipuli-punaviiniseos pehmeään voihin. Lisää mausteeksi ripaus merisuolahiutaleita. Muotoile voi muovikelmun tai voipaperin avulla tangoksi ja siirrä se jääkaappiin kovettumaan. Tarjoa grillipihvin päällä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























