Punaviinimaustevoi

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplpientä sipulia
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 dltummaa balsamiviinietikkaa
1 1/2 dlpunaviiniä
150 gpehmeää voita
merisuolahiutaleita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipulit erittäin hienoksi. Mittaa kattilaan sipulisilppu, balsamiviinietikka ja punaviini. Keitä kovalla lämmöllä, kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä. Yhdistä jäähtynyt sipuli-punaviiniseos pehmeään voihin. Lisää mausteeksi ripaus merisuolahiutaleita. Muotoile voi muovikelmun tai voipaperin avulla tangoksi ja siirrä se jääkaappiin kovettumaan. Tarjoa grillipihvin päällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025