Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukka-piparkakkurahka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Puolukat, kardemumma ja piparkakun muruset tuovat rahkajälkiruokaan joulun makua ja sävyjä. Annostele marjoihin ja tarjoa heti.

Ainekset

2 dl
Murennettuja piparkakkuja
1 kpl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
1 kpl
Maustettua rahkaa (200 g)
2 dl
Pakastepuolukoita
Jauhettua kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Jaa puolet piparkakuista neljän annosmaljan pohjalle. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Yhdistä vaahtoon rahka ja puolukat. Mausta kardemummalla. Annostele maljoihin ja viimeistele lopuilla piparkakuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

110

461

4,8 g

3,0 g

11,8 g

11,0 g

0,8 g

4,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Murennettuja piparkakkuja ,

1 prk Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl),

Jauhettua kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli