Puolukka-piparkakkurahka - Yhteishyvä

Puolukka-piparkakkurahka

???
Annokset
4
Puolukat, kardemumma ja piparkakun muruset tuovat rahkajälkiruokaan joulun makua ja sävyjä. Annostele marjoihin ja tarjoa heti.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Murennettuja piparkakkuja
1 kpl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
1 kpl
Maustettua rahkaa (200 g)
2 dl
Pakastepuolukoita
Jauhettua kardemummaa

Näin teet

1

Jaa puolet piparkakuista neljän annosmaljan pohjalle. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Yhdistä vaahtoon rahka ja puolukat. Mausta kardemummalla. Annostele maljoihin ja viimeistele lopuilla piparkakuilla.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g47 g
Proteiinia5 g19 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj461 1843
Energiaa kcal110 441

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Murennettuja piparkakkuja

  • 1 prk Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)

  • Jauhettua kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g47 g
Proteiinia5 g19 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj461 1843
Energiaa kcal110 441

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Murennettuja piparkakkuja

  • 1 prk Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)

  • Jauhettua kardemummaa

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.