Jaa puolet piparkakuista neljän annosmaljan pohjalle. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Yhdistä vaahtoon rahka ja puolukat. Mausta kardemummalla. Annostele maljoihin ja viimeistele lopuilla piparkakuilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
110
461
4,8 g
3,0 g
11,8 g
11,0 g
0,8 g
4,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Murennettuja piparkakkuja ,
1 prk Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl),
Jauhettua kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli