Puolukkakääretorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkakääretorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Makeutusjauhetta (canderell)
2 tl
Kiehuvaa vettä
2 rkl
Ruisjauhoja
4 rkl
Perunajauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta

täyte:

1 1/2 kpl
Rahkaa
3/4 dl
Rasvatonta maitoa
1 dl
Makeutusjauhetta (canderell)
3 dl
Puolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa kananmunat ja makeutusjauhe vaahdoksi. Saat kuohkeamman tortun, jos lisäät kuuman veden ennen sekoitusta. Vatkaa hyvin.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan kevyesti sekoittaen. Paista leivinpaperilla pellillä 200 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa kypsä kääretorttulevy leivinpaperin päälle.

Valmista täyte. Sekoita rahka, maito ja makeutusaine. Levitä seos kääretorttulevylle. Lisää marjat. Rullaa torttu leivinpaperin avulla. Jätä saumapuoli alaspäin. Anna olla jääkaapissa ennen tarjoilua.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.