Puolukkakääretorttu

Arvostele resepti
10 Palaa

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplmunaa
1 1/2 dlmakeutusjauhetta (canderell)
2 tlkiehuvaa vettä
2 rklruisjauhoja
4 rklperunajauhoja
2 rklkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta

Täyte:

1 1/2 kplrahkaa
3/4 dlrasvatonta maitoa
1 dlmakeutusjauhetta (canderell)
3 dlpuolukoita

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa kananmunat ja makeutusjauhe vaahdoksi. Saat kuohkeamman tortun, jos lisäät kuuman veden ennen sekoitusta. Vatkaa hyvin.

    Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan kevyesti sekoittaen. Paista leivinpaperilla pellillä 200 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa kypsä kääretorttulevy leivinpaperin päälle.

    Valmista täyte. Sekoita rahka, maito ja makeutusaine. Levitä seos kääretorttulevylle. Lisää marjat. Rullaa torttu leivinpaperin avulla. Jätä saumapuoli alaspäin. Anna olla jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
24.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä